De Beefer

Bekijk ons verhaal

Made in Germany


Shop

bekijk de Beefer producten

Ga naar de shop


Hoe werkt het?

Gebruiksaanwijzing

Handleiding & video

Home | Beefer Grill

Altijd al uw Steak in “New York Steakhouse-kwaliteit” willen grillen? Dan gaat het nu gebeuren want de Beefer Grill, het Duitse “Hochtemperaturwunderding” (800 graden!) heeft zich op de beurs “Gastvrij Rotterdam” voorgesteld en brengt “reuring” in de keuken.

Broiling is al ongekend populair in de USA en ook in Nederland met een opmars bezig. Bij zeer hoge temperatuur en bovenverhitting wordt het vlees supersnel dichtgeschroeid, wat een heerlijk gecarameliseerde en dunne krokante korst aan de smaak geeft. Natuurlijk, al vanaf 140 graden ontstaat er een maillard-reactie, maar uniek bij broiling is de veel dunnere en zeer smakelijke “garings-korst” en het opsluiten van de vleessappen. De resultaten met bijvoorbeeld een stuk ‘Bavette’ zijn gewoon fenomenaal volgens de kenners. De Beefer Grill heeft een zeer handzaam formaat en een vriendelijk investerings-niveau doch is zeer breed inzetbaar en makkelijk in gebruik.

De Beefer Grill werkt op propaangas (flessen) en is zeer geschikt in de reguliere keuken, op het terras, in de buitenkeuken of catering en horeca.

Producten